'300 bin değil, 81 bin YTL harcadım'

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 30 Kasım 2006 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Küçükler, makam odasını 300 bin YTL'ye yenilediği iddialarını yalanlayarak, "Bu oda Erzurum'u temsil ediyor. Dedikleri gibi 300 bin değil, sadece 81 bin YTL harcandı. Şehrimiz için de lüks değil" dedi

Erzurum'da, İl Genel Meclisi'nin kararıyla İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından Valilik makamına alınan 353 bin YTL'lik Mercedes S 350 marka otomobilin tartışmaları devam ederken, bu kez gündeme Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet KÜçükler'in 300 bin YTL harcadığı ileri sürülen makam odası geldi. Yerel gazetelerde yeralan haberler üzerine yenilenen makam odasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Küçükler, tartışmaların gereksiz olduğunu, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi. Erzurum'un `Büyükşehir' olduğunu ve makam odasının bir kenti temsil ettiğini kaydeden Başkan Küçükler, gazetecilere, "Ne var bu odada bir bakın. Çok mu lüks?" diye sordu. Makam odasının son 20 yıldır hiç değiştirilmediğini söyleyen Başkan Küçükler şunları söyledi:

"Belediye Başkanı estetikten anlayandır. Bu şehir halkı bu kenti güzelleştirmem için başkan yaptı. A'dan Z'ye kadar herşeyi güzelleştirmek için çaba sarfediyoruz. Bu oda için söylenildiği ve yazıldığı gibi 300 bin YTL harcamadım. İnşaat çalışması için 40 bin YTL, tefrişat için de 41 bin YTL ödedik. Öyle ki odada lüks adına hiçbir şey yok. Eski şatafatından daha sade bir yer haline getirdik. Tam 20 yıl önce yapılan lambrileri söküp sadeleştirdik, bir de TV aldık. Erzurum için ben bunları lüks bulmuyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber