MTA'da koruyucu giyim imzaları atıldı

Enerji Bir-Sen'in, toplu sözleşme kazanımlarından olan "koruyucu giyim malzemesi" Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü'nde (MTA) imzalandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Haziran 2016 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MTA'da koruyucu giyim imzaları atıldı

Enerji Bir-Sen'in 2016-2017 3. dönem toplu sözleşme kazanımlarından olan "kurum ve kuruluşların fabrika, atölye, laboratuvar, yer altı ve açık arazi şartlarında görev yapan personeline, hizmetin gereği olarak görev esnasında giyilmesi gereken koruyucu giyim malzemesi verilir" hükmünün uygulanması için ilk adım atıldı.

MTA Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen imza protokolüne, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk ve MTA Genel Müdür Yardımcısı Ercan Demiryürek, Personel ve Eğitim Daire Başkanı Reşat Alan, Maliye Bakanlığı Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Karatürk ve ilgililer katıldı.

İmzalanan protokole göre, kurum tarafından koruyucu giyim ihalesi yapılacak. Enerji Bir-Sen temsilcisi ile MTA Genel Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla koruyucu giyim malzemesi alımı yapılacak. Alımı yapılan malzemeler, en kısa sürede MTA personeline dağıtılacak.

Mutabakat tutanağı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber