3 çocuğa çarpıp ölümüne neden olan polis tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2006 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman'da kullandığı özel otomobiliyle 2'si kardeş 3 kız çocuğuna çarparak ölümüne neden olan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan polis memuru Murat Karaköse, üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine tutuklanıp cezaevine konuldu.

Batman Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Murat Karaköse, geçen pazartesi akşamı kullandığı 31 DR 113 plakalı özel otomobille giderken, Esentepe Küçük Sanayi Sitesi yolu üzerinde 12 yaşındaki Melek Ekin, kardeşi 3 yaşındaki Berfin ile akrabaları 6 yaşındaki Funda Ekin'e çarparak öümüne neden oldu. Kazanın ardından polis memuru Karaköse, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çocukların ailelerinin avukatların bir üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine polis memuru Karaköse, bugün tutuklanarak cezaevine konuldu.

Batman Valisi Haluk İmga, Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Çatal Köyü'nde yaşayan çocukların ailelerine bugün başsağlığı ziyaretinde bulundu. İmga, ?Üç evladımızı trafik kazasında kaybettiğimizden dolayı çok üzgünüm. Olayın olduğu yerdeydim. Allah rahmet eylesin. Bu olayda polis memurunun da üzüntüsü çok büyük. Herkesin trafik konusunda hassas olması gerekiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber