Ayla Coşkunlar'ın katil zanlısı yakalanmasa kitap yazacakmış

İzmir'in Alsancak semtinde 27 Mayıs'ta öldürülen 68 yaşındaki mimar Ayla Coşkunlar'ın katil zanlısı 54 yaşındaki Şiho C.'nin, cinayet öncesi İstanbul'daki ev arkadaşı F.Ö.'ye "Cinayet işlesem beni asla yakalayamazlar" dediği ve "Kusursuz cinayet" isimli bir kitap yazmayı düşündüğünü söylediği öğrenildi

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 24 Haziran 2016 11:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Ayla Coşkunlar'ın katil zanlısı yakalanmasa kitap yazacakmış

Neşet DİŞKAYA

Şiho C.'nin, İzmir'de öldürdüğü mimar Ayla Coşkunlar'dan çaldığı altın künye ve bileziği 2 bin liraya sattığı, bu parayla kız arkadaşı ile Foça'da 7 gün tatil yaptığı ortaya çıktı. Ancak parası yetmeyen katil zanlısı Şiho C.'nin eşyalarının otel görevlileri tarafından rehin alındığı öğrenildi.

Alsancak'ta 27 Mayıs'ta mimar Sabri Coşkunlar (68), akşam saatlerinde eve döndüğünde eşi Ayla Coşkunlar'ı mutfakta kanlar içinde buldu. Hastaneye kaldırılan Ayla Coşkunlar, olaydan 17 gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Yapılan araştırmada zanlının öğle saatlerinde apartmana geldiği, başını beton zemine vurduğu mimar kadının çığlıklarının alt kattaki işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

SEVGİLİSİ İLE KONUŞURKEN YAKALANDI

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının kendisini 'polis' olarak tanıtarak kapıyı açtırdığını tespit etti. Evin bulunduğu sokaktaki güvenlik kamerası görüntülerince de kaydedilen zanlının Şiho C. olduğu belirlendi. Cinayet Büro ekipleri, kız arkadaşına telefon eden Şiho C.'yi İstanbul'da yakaladı.

ALTINLARI BOZDURUP TATİLE GİTMİŞ

Şiho C.'nin, öldürdüğü Ayla Coşkunlar'dan aldığı altın künye ve bileziği önce Manisa'da bulunan kız arkadaşı N.N.L.'ye hediye etmek istediği ancak kız arkadaşı kabul etmeyince sattığı öne sürüldü. 2 bin liraya sattığı altın künye ve bileziğin parası ile Foça'da kız arkadaşı ile tatile giden Şiho C.'nin, parasının yetmemesi üzerine eşyalarının otel görevlileri tarafından rehin alındığı iddia edildi. Gözaltına alınan N.N.L. de ifadesinde Şiho C.'nin, kendisine altın künye ve bileziği hediye etmek istediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber