Gökçek, futbol federasyonu başkanlığına soyunuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2006 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MELİH GÖKÇEK'İN FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA TARAFTARLARDAN YEŞİL IŞIK

Bir ankette sporseverler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i Futbol Federasyonu Başkanı olarak görmek istediğini gözler önüne serdi.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in çağrısıyla Türk futbolunda alevlenen olağanüstü genel kurul tartışmalarından sonra kimlerin Futbol Federasyonu Başkanlığı için aday olacağına dair haberler sürüyor.

Günlük spor haberlerinin yer aldığı www.sporyolu.com adlı sitenin yaptığı bir anket, sporseverlerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i Futbol Federasyonu Başkanı olarak görmek istediğini ortaya çıkardı. Ankette, sporseverlere 'Melih Gökçek Futbol Federasyonu Baskanı olsun mu?' şeklinde bir soru yöneltildi. Ankete 2107 kişi katılırken, sporseverlerin yüzde 60.23'ünü oluşturan 1269 kişi Melih Gökçek'in Futbol Federasyonu Başkanı olmasını olumlu karşılayarak 'evet' seçeneğini işaretledi.

Ankete katılanların yüzde 35.12'sini oluşturan 740 kişi ise Melih Gökçek'in federasyon başkanlığına olumlu bakmadı. Oy kullanan 98 kişi ise 'fikrim yok' seçeneğini işaretledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber