Doçente 'chat' kurşunu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Aralık 2006 07:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümü Öğretim Üyesi 40 yaşındaki Yrd.Doç.Dr. H.D, internette chat yaparken tanıştığı evli 3 çocuk annesi kadının eşi 36 yaşındaki N.E. tarafından önce dövüldü, ardından da tabancayla dizinden vuruldu.

4 çocuk babası öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. H.D., 5 yıl önce chat sırasında tanıştığı 3 çocuk annesi 35 yaşındaki E.E. ile bir süre sanal ortamda sohbetini sürdürdü. Taraflar birbirlerine adres ve telefonlarını verdi. İddiaya göre Yrd.Doç.Dr. H.D., E.E.'nin Konya Selçuklu'da bulunan tuhafiye dükkanına alışveriş bahanesiyle sık sık gidip gelmeye başladı. Kadının rahatsız olup durumu eşi N.E.'ye söylemesi üzerine, çift H.D.'yle görüşerek bir daha kendilerini rahatsız etmemesini istedi. Ancak Yrd.Doç.Dr. H.D. kadını izlemeyi sürdürdü.

Önce inkar sonra itiraf

Bunun üzerine kadının eşi, geçen 8 Aralık günü sokak ortasında yakaladığı öğretim üyesini önce dövdü, ardından silahla bacağından vurarak yaraladı. H.D. polisteki ifadesinde, önce trafikte seyir halinde iken bilmediği bir araçtan sıkılan kurşunla vurulduğunu söyledi ancak daha sonra gerçeği itiraf etti. H.D., DHA muhabirine ise "Olay namus değil, tamamen alacak verecek meselesidir" açıklamasını yaptı. H.D.'nin sol dizindeki kurşun çıkarıldı. Kadının eşi N.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıkarıldı.

Eşim vurdu

E.E., doçentin kendisine "Sana benzediği için bir kız öğrenciye yüksek not verdim" dediğini söyledi. Çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirten E.E. "Eşim dükkanımızın önünde yakalayıp dövdü. sonra da silahla ateş etti" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber