Bakana fuhuş suçlaması

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 31 Aralık 2006 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti'nin sivri dilli milletvekili Turhan Çömez, Bakan Nimet Çubukçu'ya şok suçlamalarda bulundu: Yurtlardaki fuhuş skandalını biliyor ve bunu örtbas ediyor.

'Doğum Yapanlar Bile Var'

Çocuk Esirgeme Kurumları'ndaki taciz ve fuhuş iddiaları, AK Parti'yi ikiye böldü. AKP'nin her söylediği olay olan Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'yu yurtlardaki fuhuş skandalını örtbas etmekle suçladı. Habertürk'e konuşan Çömez, İstanbul Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdu'na gece yarısı baskını yaptığını belirterek, "Oradaki çocuklarla konuştum. Tecavüze uğrayan, çocuğunu yurtta doğuranlar bile var. Başka isimlerle hastanede kürtaj oluyorlar. Hatta çoğu kaçırılıp fuhuşa sürükleniyor" dedi.

2 Öğretmen Sürüldü

Gördüklerini rapor halinde Başbakan Erdoğan'a sunduğunu da belirten Çömez, bu konunun Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya iletildiğini söyledi. Çömez, ancak Çubukçu'nun olayı çözmek yerine kapatmaya çalıştığını iddia ederek, "Gere yarısı bana yurdun kapılarını açan 2 öğretmen sürgün edilmiş. Ama ben bu olayın peşini bırakmam. Sonuna kadar mücadele edeceğim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber