'71 kişilik men listesi içinde bende vardım'

Başbakan Yıldırım: (AK Parti'ye kapatma davası) Ben o gün resmi bir ziyaret için yurt dışındaydım. Bu bir şaka olmalı dedim. Kapatma davasında siyasetten men edilecek 71 kişilik listenin içinde bende vardım. O benim için bir şeref listesidir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ekim 2016 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'71 kişilik men listesi içinde bende vardım'

Başbakan Binali Yıldırım, Partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen "Gençlik Kolları ile Buluşma" programında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ikinci darbe ve FETÖ mağduriyeti iddialarına olacak iddialarına çok net cevap verdi. Yıldırım ayrıca Ak Parti kapatma davasına ilişkin önemli bir bilgiyi de paylaştı...

71 KİŞİLİK LİSTEDE BENDE VARDIM

* İktidara geldiğimiz andan itibaren darbe heveslileri vesayet odakları hemen harekete geçti. Bunlar boş durmuyor. Kapıdan kovsak bacadan giriyor. Darbe alışkanlığı kötü bir alışkanlık.

*Ak Parti bir yandan Türkiye'yi kalkındırırken, cumhurbaşkanı seçiminde yeni bir icat çıkardılar. Hiç olmamış bir şey. Cumhurbaşkanı seçebilmek için mecliste 367 milletvekili hazır olması lazım dediler.

*Ak Parti Cumhurbaşkanı seçemez dediler. Kim dedi? Kardeşim milletin sözünün üzerine söz olmaz. Öyle mi diyorsunuz? Hadi meydana dedik. Millet de cevabını verdi. Millet biz seçiyoruz dedi. Kim yanlış yapmışsa o yanlışı düzelten hep millet olmuştur. Millet 15 Temmuzda ilk defa bir şey yaptı. Millet acil operasyon yapmamız lazım dedi ve o gece hesabı gördü.

*(AK Parti'ye kapatma davası) Ben o gün resmi bir ziyaret için yurt dışındaydım. Bu bir şaka olmalı dedim. Kapatma davasında siyasetten men edilecek 71 kişilik listenin içinde bende vardım. O benim için bir şeref listesidir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber