?Ver hard diski al laptop'u'

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 07 Ocak 2007 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Sakarya Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz, 20 yıldan bu yana yazdığı şiir kitabı ve 2 eserinin bulunduğu bilgisayarını çalan hırsızlara ?Bilgisayarını getirsinler onlara laptop alayım? diye seslendi.

Sakarya'da hırsızların son hedefi şair ve yazar ruhlu AKP Sakarya Merkez İlçe Başkanı Av. Ali İhsan Yavuz oldu. Hukuk bürosundaki bilgisayarı çalınan Av. Yavuz, ?20 yıldır yazdığım şiir kitabı ve ?Arkada kalanlardan arda kalanlar ve biz' isimli 2 eserim de hırsızlar çaldı. Bilgisaylarımı getirsinler onlara laptop alayım? dedi.

AKP Sakarya Merkez İlçe Başkanı Av. Ali İhsan Yavuz'un Yenicami Atatürk bulvarında bulunan hukuk bürosuna kapı kilitlerini kırarak giren giren hırsız veya hırsızlar büroda bulunan 3 bilgisayarı ve 1 LCD monitörü çaldı.

Hırsızlık şoku yaşayan Ali İhsan Yavuz, en çok bilgisayarında bulunan bilgilerin kaybolmasına üzüldüğünü tüm çalışmalarını bilgisayarında tuttuğunu belirterek, ?20 yıllık emeğim heba oldu? diye konuştu.

Yavuz, ?Çalınan bilgisayarımda iki kitap çalışmam vardı. Kitap çalışmalarından biri şiir, diğeri ise ?Arkada kalanlardan arda kalanlar ve biz' ismini taşıyan 20 yıllık çalışmalarımdı. O şiirleri ilham geldiği zaman ara ara yazdım. Çok ama çok üzüldüm. Bilgisayarımı çalan şahıs bana şimdi hard disk'i getirsin, anında ona bir laptop alırım?dedi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber