Gözaltına alınırken polisle pazarlık etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2007 17:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Bursa'da bir kişi, bileti olmadığı için belediye otobüsünden atıldığını öne sürdüğü annesiyle protesto eylemi yaparken gözaltına alındı. Bu sırada, park halindeki aracı için polis memurlarıyla ?pazarlık? eden söz konusu kişi, aracının çekilmeyeceği sözünü alması üzerine polis merkezine gitmeyi kabul etti.

Çekirge Mahallesi Çekirge Meydanı'na annesi Sakine Doğan ile (66) gelen kokoreç satıcısı Ayhan Doğan (32), 9 Ocakta Çekirge-Millet Mahallesi hattında çalışan bir belediye otobüsünün şoförü tarafından bileti olmadığı gerekçesiyle dışarı atılan annesinin, yere düşerek yaralandığını öne sürdü.

Olayın ardından belediyeye ve savcılığa şikayette bulunduğunu belirten Doğan, hiçbir sonuç alamayınca çareyi eylem yapmakta bulduğunu, olaydan iki gün sonra annesinin otobüsten atıldığı durakta pankart açtığı için gözaltına alındığını söyledi.

Doğan'ın açıklaması sırasında olay yerine gelen polis ekibi, Doğan'ı annesiyle polis merkezine götürmek istedi. Ekiplere bir süre direnen Doğan, polis aracına bindirilirken memurlarla ?pazarlık? etmeye başladı.

Polis memurlarından, olay yerinden 20 metre uzakta park halindeki otomobilini çekmemeleri konusunda ?delikanlı sözü? isteyen Doğan, memurların, ?Tamam, çekmeyeceğiz. Aracı karakola getiririz? demesi üzerine polis merkezine gitmeyi kabul etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber