Müdür olarak atanan il müdürünün eşi istifa etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2007 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan tarafından Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanan eşi Hamide Ercan, görevinden istifa etti.

Hamide Ercan, basında çıkan haberlerden dolayı yapılan eleştirilerden rahatsız olduğunu ve görevinden istifa ettiğini belirterek, kadrosunun şube müdürlüğünde olmasına karşın Gençlik Merkezi Müdürlüğüne atanmasına yönelik olarak yapılan eleştirileri hak etmediğini söyledi.

Görev yaptığı süre boyunca sadece hizmet ürettiğinin altını çizen Ercan, ?Beni eleştirenler, Gençlik Merkezinde yaptığım hizmetleri inceleyebilir ve merkeze gelen gençlerle görüşebilirler? diye konuştu.

Daha önce Gençlik Merkezi Müdürlüğüne iki kez Spor Eğitim Uzmanının atandığını fakat kimsenin bu duruma bir şey demediğini dile getiren Ercan, şöyle konuştu:

?Merkezde, gerçekten çok güzel çalışmalara başlamıştım. Şimdi hepsi yarıda kaldı. Ben bu kurumun memuruyum. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Fakat bu işi bilmeyenler, benim idari kadroya atanmamı eleştiriyorlar. Asıl ben onları kınıyorum.?

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan ise kadrosu şube müdürlüğü düzeyinde olan bir kişinin idari kadroda görev yapabileceğini vurgulayarak, ?Çalıştırılamaz diyenler, bunu ispatlarlarsa ikimizde bu şehri terk edeceğiz. İspatlayamazlarsa, bu iddiayı dile getirenler bu şehri terk etsinler? şeklinde konuştu.

İSTİFA DİLEKÇESİ

Öte yandan Hamide Ercan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne verdiği istifa dilekçesinde, kendisinde bulunan vasıflara sahip olmayan kişilerin kendisini eleştirmesine üzüldüğünü belirtti.

Dilekçesinde Gençlik Merkezi Müdürlük makamının, gençliğe hizmet etmesi gereken, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyabilecek bir gençlik yuvası haline gelmesi gereken bir makam olduğu ifade eden Ercan, şunları kaydetti:

?Bu makam, yazılı basında çıkan boş ve gereksiz haberlerle yıpratılacak bir makam değildir. Gençler, tüm ülkemizin geleceğidir ve gençlik merkezleri çatısı altında, doğru yönlendirilmeleri gerekir. Gençlik merkezinde vekaleten yürütmüş olduğum müdürlük görevinden, son günlerde yazılı basında şahsıma yönelik çıkan yıpratıcı haberlerden ötürü istifa ediyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber