Kimliğini çaldırdı başına gelmedik kalmadı

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 07 Şubat 2007 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da dört yıl önce kimliğini çaldıran Cihan Ertim çalışmak için Libya'ya gitti. Hırsızlar Ertim adına çekler kesip, şirketler kurdu. İzin dönüşünde havaalanında gözaltına alınan ve defalarca hapis yatan Ertim, tutuklanırım diye yurt dışına çıkamıyor

LİBYA'DA işçi olarak çalışan Cihan Ertim dört yıl önce Eminönü'nde yankesicilere cüzdanını kaptırdı. Polisten nüfus cüzdanı ve ehliyetinin çalındığına dair belge almasına rağmen Ertim adına Türkiye'nin çeşitli yerlerinde şirketler açılıp çekler kesildi. Hiçbir şeyden haberi olmayan Ertim ailesini görmek için Türkiye'ye geldiği gün havalimanında gözaltına alındı. Türkiye'de kaldığı 20 gün içinde iki kez cezaevine giren ve 10 gün yatan Ertim ?Gerekli bütün yerlere başvurdum. Ama adalet geç tecelli ediyor. Hakkımda 55 dava açılmış. Adıma bir milyon 700 bin YTL çek yazılmış. Çekleri yazanın ben olmadığımı ispat etmeme rağmen cezaevlerinde yattım' diye dert yandı. İzni biten ve Libya'ya gitmek için hazırlanan Cihan Ertim gideceği gün gözaltına alındı.

YURTDIŞINA ÇIKMAYA KORKUYOR

İFADE verip serbest kalan Ertim hakkında havaalanına gelene kadar bir tutuklama kararı daha çıkıyor. Ertim polis tarafından gözaltına alınarak 10 gün önce çıktığı Metris Cezaevi'ne götürüldü. Avukatlarının itirazları sonucu serbest bırakılan Ertim ?Yine tutuklanacağım diye yurt dışına çıkmaya korkuyorum. Arkadaşlarımın yüzüne bakamıyorum. Adalet istiyorum' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber