Karayollarında son durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları ile olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2017 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Karlıova-Erzurum, Bingöl-Karlıova, Of-Çaykara-Bayburt, İkizdere-İspir, Bulanık-Malazgirt, Malazgirt-Patnos, Muş-Tatvan, Varto-Hınıs, Ahlat-Tatvan, Bitlis-Revha-Baykan, Van-Ağrı, Doğubeyazıt-Çaldıran, Erzurum-Çat, Erzurum-Ağrı il sınırı-Tutak, Kağızman ayrımı-Akçay-Cumaçay, Akçay-Cumaçay-Ağrı yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Aydın Çevre yolunun 10-11. kilometresinde bulunan, Aydın-Denizli yolu bağlantısındaki farklı seviyeli kavşağında yapım çalışmaları devam ediyor, söz konusu çalışmanın 28 Şubat 2017 tarihine kadar sürmesi planlanıyor.

Öte yandan, kış mevsimi dolayısıyla yola çıkacak olan sürücülerin, araçlarında kış lastiklerinin takılı olması, zincir, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç takip mesafelerini artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, şerit ihlalleri yapmamaları, buzlanma ve sis olabilecek kesimlerde dikkatli olmaları gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber