Bakanlık'tan Sağlık Çalışanları için büyük bilgisayar kampanyası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2007 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN "ACİL BİLGİSAYAR DESTEĞİ" KAMPANYASI:300 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONELİ VE EMEKLİSİNİ TEKNOLOJİYLE TANIŞTIRACAK

Sağlık Bakanlığı, Intel, Microsoft ve VakıfBank işbirliği ile, Casper Dell-Kont Bilgisayar, HP-Sentim Bilişim, Toshiba, Vestel ve Fujitsu Siemens-Yönsis'in de katılımıyla, Sağlık Bakanlığı çalışanlarına ve emeklilerine özel olarak başlatılan "Acil Bilgisayar Desteği" kampanyası başlatıldı.

Sağlık çalışanları arasında bilgisayar okuryazarlığının artırılması ve bilişim teknolojileriyle tıp alanındaki bilgi ve gelişmelerin yakından takip edilebilmesi amacıyla geliştirilen kampanya, 300 bini aşkın Sağlık Bakanlığı personeli ve emeklisinin teknolojiyle en uygun erişim koşullarında tanışmasına olanak sağlayacak. "Acil Bilgisayar Desteği" kampanyasının tanıtımı amacıyla yarın sabah Sheraton Otel'de bir basın toplantısı yapılacak.

Basın toplantısına, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar'ın yanı sıra, Intel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Müdürü Christian Morales ve Intel Türkiye Genel Müdürü Ege Ertem, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, VakıfBank Genel Müdürü Bilal Karaman, Casper Genel Müdürü Altan Araş Fakılı, Kont Bilgisayar Yön. Kur. Üyesi Alper Kont ve Dell Ülke Temsilcisi Murat Serim, Sentim Bilişim İcra Kurulu Üyesi Rüştü Korkmaz ve HP Kurumsal Satış Müdürü Mustafa Saka, TNB Bilgisayar Genel Müdürü Aytaç Biter ve Toshiba Güney Avrupa Genel Müdürü Sandor Van Der Hamm, Vestel Pazarlama Genel Müdürü Timur Tuncer, Yönsis Genel Müdürü Murat Çelik ve Fujitsu Siemens Avrupa Başkan Yardımcısı Habib Bouchrara katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber