İstanbul'da, akıl ve zeka oyunları turnuvası

İstanbul Bahçelievler Kocasinan İlkokulu, İstanbul genelindeki tüm ilkokullara yönelik Akil ve zeka oyunları turnuvası düzenliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Nisan 2017 15:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
İstanbul'da, akıl ve zeka oyunları turnuvası

İstanbul Bahçelievler Kocasinan İlkokulu, İstanbul genelindeki tüm ilkokullara yönelik Akil ve zeka oyunları turnuvası düzenliyor.

"Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasını" 14.05.2017 Pazar günü, Bahçelievler Kocasinan İlkokulunda yapılacak.

Turnuvaya, İstanbul İl genelinde tüm resmi ve özel okulların 3 ve 4.sınıf öğrencileri başvurabilecek

Turnuva, bugüne kadar yapilan turnuvalar içinde bir devlet okulunun yaptığı en geniş katılımlı turnuva olacaktır. İstanbul genelindeki tum özel ve resmi ilkokullar katılacaktır. Katılım ücretsizdir. Katılan öğrenciler ilk önce kağıt kalem oyunlarıyla on elemeden geçtikten sonra; 3. Sınıflar mangala da 32 öğrenci, 4. Sınıflar da koridor oyununda yine 32 öğrenci olarak finallerde yarışacaklardir.

Hem 3. sınıfların hemde 4. sınıfların birincilerine tam altın, ikincilerine yarrım altın, üçüncülerine çeyrek altın verilecektir. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin öğretmenlerine de hediyeler olacaktır. İlk 20 ye giren ogrencilere çeşitli zeka akil oyunlari heceye edilecektir. 20 ile 50 arasındaki öğrencilere de kare tangram oyunu hediye edilecektir.

Turnuvaya başvurular başlamış olup; şartname online başvuruya www.kocasinanio.meb.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Turnuvaya son başvuru tarihi 08 Mayıs 2017 'dir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber