Adıyaman'a tarihinde ilk kez Hematoloji Uzmanı atandı

Adıyaman'a tarihinde ilk kez Hematoloji Uzmanı atandı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan Hematoloji Uzmanı Dr.Gülkan ÖZKAN hasta kabulüne başladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Haziran 2017 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adıyaman'a tarihinde ilk kez Hematoloji Uzmanı atandı

Kan hastalıkları, Anemi, Lösemi, Lenfoma gibi hastalıklar, kök hücre uygulamaları ve kemik iliği nakli konusunda bilgi ve yönlendirme Adıyaman'da ilk defa yapılacak.

Hematoloji Uzmanı Dr.Gülkan ÖZKAN" Bir Adıyamanlı olarak Adıyaman da görev yapacak olmasının kendisini mutlu ettiğini, kan ve kan hastalıkları nedeniyle artık hastalarımızın başka illere gitmesine gerek kalmayacaktır" dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hastane Yöneticisi Yrd. Doç.Dr. Fatih DOĞAN " Bölge Hastanesi olma yolunda hastanemiz hızla ilerlemektedir. Bir çok üniversite hastanesinde bulunmayan branş bazında hekimler hastanemizde görev yapmaktadırlar. Son olarak ilimize ilk defa atanan Hematoloji Uzmanının da atanmasıyla hekim eksikliklerimiz tamamlanıyor. Hematoloji Uzmanının atanmasıyla beraber kan ve kan hastalıkları ile ilgili teşhis ve tedavi, bilgi ve yönlendirme hastanemizde yapılabilecektir. Artık insanlarımızın bu alanla ilgili başka illere gitmesine gerek kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber