İlk kez bir sendika il özel idaresi çalışanları için denge sözleşmesi imzaladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mart 2007 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi ile Ordu Valisi Sayın Sait Vakkas GÖZLÜGÖL ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şenol PAZAR işbirliği sonucunda İl Özel İdare Çalışanlarına maddi katkı sağlandı.

Ordu Bem-Bir-Sen Şube Başkanlığı tarafından yapılan bir çalışma sonunda Ordu Valisi Sayın Sait Vakkas GÖZLÜGÖL ve İl Özel İdare Genel Sekreteri işbirliği sonunda her memura aylık 194.00 YTL bir iyileştirme sağlandı.

Bu münasebetle bu çalışmada yardımları bulunan İl Özel İdare Genel Sekreteri Şenol PAZAR'a yaptığı çalışmadan dolayı Bem-Bir-Sen tarafından hazırlanan plaketi Ordu Memursen İl Başkanı Hamdi ATEŞ takdim etti.

ATEŞ konuşmasında ?Bu kazanımın iyi olduğunu bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini ancak ileride Sosyal Denge Sözleşmesi yapmak istediklerini belirtti.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Gökşin ŞENOL ise,?Bu çalışmalarda emeği geçen başta sayın Valimiz ve Genel Sekreterimiz ile diğer arkadaşlara teşekkür ederim?dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Şenol PAZAR'da yaptığı konuşmada ?Bu çalışmada öncelikle Sayın Valimizin emeği vardır.Bu plaketi ilk önce Sayın valimiz ve çalışanlar adına alıyorum dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber