Çiçeği burnunda vali 'Hilal'li mesaj verdi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 20 Mart 2007 07:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'un yeni Valisi Nuri Okutan, kentin suikastlerle sarsılan imajını düzeltmek için atletizm yarışmasındaki centilmenliğinden etkilendiği küçük kızı maça götürdü.

Trabzon'un çiçeği burnunda valisi Nuri Okutan, Trabzonspor- Ankaragücü maçını kros yarışlarında birinci olacakken yarışı bırakıp yere düşen rakibine yardım eden 12 yaşındaki Hilal Coşkuner ile birlikte izledi.

MAKAM ARACIYLA ALDIRDI

Vali Okutan, Sakarya'dan Trabzon'a geldiğinin ikinci günü oynanan Trabzonspor- Ankaragücü maçına Hilal'le birlikte gitmek istedi. Makam aracıyla Hilal'i evinden aldıran Vali Nuri Okutan maçı, küçük kızla birlikte izledi. Küçük kızı yaptığı hareketten dolayı tebrik eden Vali Okutan, Hilal'le bol bol sohbet etti. Küçük Hilal, Trabzonspor-Ankaragücü maçını şeref tribününde Vali Okutan, Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk NafizÖzak, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile birlikte izledi.

'TRABZON BU DEĞİL'

Haberi gazetede okuduğunu ve Hilal'in davranışından çok etkilendiğini belirten Vali Okutan, "Sakarya'da görev yaptığım sırada SABAH gazetesinde okuduğum Hilal Coşkuner'in haberi beni inanılmaz derecede etkilemişti. Bu ilden 12 yaşındaki bir kız şampiyonluğa koşarken, arkasından gelen rakibinin sakatlanmasını görüp, yarışı bırakıyor, birinciliğini düşünmüyor. İşte Trabzon insanı bu.. Bizim Trabzon'u tanıtmamızda en büyük yardımcımız Hilal ve onun gibi düşünen insanlar olacaktır" diye konuştu. Trabzon'un asayiş konusuyla değil, değerleriyle

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber