Ereğli Kaymakamı'nın kızı balkondan düştü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2007 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Osman Ekşi'nin 6 yaşındaki kızı Sena Yaren Ekşi, oturdukları kaymakamlık lojmanının balkonunda oynarken aşağıya düştü.

Kdz. Ereğli ilçesi Kaymakamı Osman Ekşi'nin 6 yaşındaki kızı Sena Yaren, dengesini kaybetmesi sonucu oturdukları tek katlı kaymakamlık konutunun yaklaşık 3-4 metre yükseklikteki balkonundan kafası üstü yere düştü. Annesi Naciye Ekşi'nin yardım istemesiyle Sena Yaren, Zonguldak Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldı. Kafa tasında kırıklar olduğu tespit edilmesi üzerine Sena, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ)Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yakınları ve olayı tiyatroda öğrenen Zonguldak Vvalisi Yavuz Erkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hakan Temel Aksel de hastaneye geldi. Rektör Açıkgöz'den Sena Yaren' in sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Vali Yavuz Erkmen, Sena Yaren'in tepki verdiği ve konuşabildiğini söyledi. Kafatasında kırıkların olduğunu belirten Erkmen, "Akşam saatlerinde Kdz Ereğli Kaymakamı'nın kızı evlerinin balkonunda oynarken aşağıya düşmüş. Düşmenin etkisiyle kafa tasında kırıkların olduğunu öğrendik. Rektör hocamız ve diğer hastane çalışanları seferber oldu. Hayati tehlike kısmında çok korkulacak bir durum olmadığı, ciddi bir travma nedeniyle gözetim altında tutulacağı belirtildi. Tetkiklerin ardından yoğun bakıma alındı. Kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz. Kızımız konuşuyor, ağlıyor, annesini yanında görmek istiyor. İlk etapta ameliyata gerek yok. Ciddi bir travma geçiriyor olması nedeniyle takip ediliyor. Sonrasında ne yapılması gerekirse yapılacaktır" dedi.

Kaymakam Osman Ekşi'nin de13-17 Mayıs tarihleri arasında yapılan "Avrupa İnsan Hakları Standartları Terörle Mücadele ve İfade Özgürlüğü" semineri nedeniyle Ankara'da bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber