Çankaya'da vergiler internetten ödenecek

Haber Giriş : 17 Mayıs 2007 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü, Çankayalı vergi mükelleflerinin dünyanın her yerinden kolayca ödeme yapabilmeleri için internet veznesi kurdu.

Belediye Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemeleri için son günün 31 Mayıs Perşembe olduğunu hatırlattı. Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü'nün Çankayalı vergi mükelleflerinin kolay ödeme yapabilmeleri için internet veznesi kurdukları belirtildi.

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, belediyecilikte çağı yakalayıp vatandaşlara kolaylıklar sağlamayı sürdüreceklerini belirterek, ?Semtlerde açılan vergi tahsilat bürolarımızla vergi kuyruklarını ortadan kaldırmıştık. Bugün ise vergi ödemelerini tuşa getirip, Çankayalılara önemli bir hizmet sunuyoruz? dedi. Eryılmaz, bilgisayar kullanımının en yaygın ilçenin Çankaya olduğunu belirterek, Çankayalıların vergi borcu sorgulamayı ve ödemeleri internet üzerinden yapabileceklerini kaydetti.

Emlak vergisi ve işyeri tarafından ödenmesi gereken Çevre Temizlik Vergisi için sürenin aynı olduğunu belirten Eryılmaz, henüz ödeme yapmamış olan vergi mükelleflerine ?Yurttaşlarımız son gün olan 31 Mayıs'a kadar beklemeden http://www.cankaya.bel.tr/vergi.asp linkinden sorgulayacakları vergi borçlarını internet üzerinden kredi kartıyla ya da bizzat semt vergi tahsilat bürolarına yatırabilirler? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber