Mezuniyet töreni dönüşü facia: 3 kişi yanarak öldü

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Haziran 2007 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'daki Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'ni bitiren Erkin Yenigün'ün mezuniyet törenine katıldıktan sonra İzmir'e dönen ailenin LPG'li otomobili, Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde kontrolden çıkarak refüje çarptıktan sonra alev aldı. Kazada, 3 kişi yanarak öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 04.00 sıralarında Denizli- Antalya Karayolu Akalan Beldesi girişi Alagöz Mevkii'nde meydana geldi. 56 yaşındaki Mustafa Yenigün, eşi 54 yaşındaki Tellan Yenigün, kızı 21 yaşındaki Seda Yenigün ve kayınbiraderi 45 yaşındaki Abdullah Polat ile birlikte Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'ni bitiren oğlu 18 yaşındaki Erkin Yenigün'ün mezuniyet törenine katıldı. Daha sonra İzmir'e dönmek üzere yolan çıkan Abdullah Polat'ın kullandığı 35 YBV 20 plakalı otomobil, Acıpayam İlçesi'ne bağlı Akalan Beldesi'nin Aligöz Mevkii'nde, kontrolden çıkarak bölünmüş yol başlangıcındaki refüje çarptı. LPG'li olan araç bir anda alev alarak yanmaya başladı.

Otomobilde sıkışan sürücü Polat, Mustafa Yenigün ve eşi Tellan Yenigün yanarak hayatını kaybetti. Kazada araçtan fırlayan Erkin Yenigün ile yol denetimi yapan jandarma ekiplerince yanan araçtan çıkarılan Seda Yenigün yaralandı. Yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber