Çeşmeli gümrükçülere takdirname

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2007 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Çeşme ilçesinde son dönemde başarılı operasyonlara imza atan gümrük ve muhafaza müdürlüklerinden 14 personele takdirnameleri verildi.

Çeşme Limanındaki törene, Çeşme Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Hadimli, Alaçatı Jandarma Komutanı Üsteğmen Talip Sevim katıldı.

Kaymakam Günlü, burada yaptığı konuşmada, Çeşme'de çalışmaların koordineli şekilde sürdürüldüğünü ve başarılı işlere imza atıldığını bildirdi. Personeli tebrik eden Kaymakam Günlü, daha büyük başarılara imza atılacağına inandığını söyledi.

İzmir Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Nazım Bütün ise personeline seslenerek, ?Sizin başarılarınızla gururlanıyorum. Hepinizi tebrik ederim?dedi.

Kaymakam Günlü, konuşmaların ardından Çeşme Gümrük Müdürü Mehmet Adıbelli'ye takdirnamesini verdi. Gümrük Muhafaza Müdürü Enver Avcı da takdirnamesini, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Hadimli'den aldı.

Gümrük Müdürlüğünden 7, Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğünden de 7 personel takdirname almaya layık bulundu.

Çeşme Limanında 17 Mayıs 2007'de 53 kilogram, 3 Mart 2007 tarihinde de 19 kilogram eroin yakalanmıştı.

31 Mayıs 2007 tarihinde ise 1 milyon avro değerindeki 84 bin adet sahte tütün ve tütün mamulü bandrolü ele geçirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber