Genç öğretmen çifti, trafik kazası ayırdı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 07 Temmuz 2007 07:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de şerit ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 10 kişi de yaralandı.

Önceki gece 05.00 sularında Kayseri-Malatya karayolunun 43. kilometresinde meydana gelen kazada, Kayseri'den Malatya istikametine giden Kemal Erdem (30) idaresindeki kamyonet, karşı yönden gelmekte olan Hasan Uluçay (22) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada Hasan Uluçay(22) ağabeyi Abdullah Uluçay (33) ile diğer araçta bulunan Kemal Erdem ile babası Mustafa Erdem (73) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, genç öğretmen çifti birbirinden ayırdı. Öğretmen Abdullah Uluçay'ın öldüğü kazadan eşi Şefika Uluçay yaralı olarak kurtuldu. Şefika Uluçay ve diğer yaralılar Mehtap (6 aylık), Kerim (10) ve Eren Erdem (7), Mustafa (29), Ela Sude (2) ve Tülay Kiraz (18), Ali (74), Sebahat (48) ve Büşra Uluçay (3) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden genç öğretmen Abdullah Uluçay'ın eşiyle birlikte İzmir'deki bir düğüne gittiği öğrenildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan Sebahat Uluçay, "Malatya'dan gece yola çıktık. Konya'ya uğrayarak İzmir'de bir düğüne katılacaktık. Öğretmen olan Abdullah ve Şefika Uluçay çifti tatillerinin bir kısmını memleketleri Malatya'da tamamlamıştı. Biz de onlarla birlikte düğün için yola çıktık, Düğünün ardından Abdullah ve Şefika Uluçay çiftinin görev yeri İstanbul'a geçecektik. Kayseri'ye yaklaştığımız sırada karşımızdan gelen araç bizim bulunduğumuz şeride geçerek aracımıza çarptı." dedi. Hasan ve Abdullah Uluçay'ın cenazelerinin Malatya'nın Yazıhan ilçesi Sürür köyünde toprağa verileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber