Aydın Ünal: Metrobüsteki taciz CHP'ye mal edilemez

Metrobüs'te dün yaşanan taciz olayı sonrasında, tacizcinin CHP'nin açıklamalarını paylaşan ve beğenen birisi olduğu sosyal medyaya yansımıştı. Ak Parti eski milletvekili Aydın Ünal, CHP'lilerin suçlanmasının doğru olmadığını belirtti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Nisan 2019 13:50, Son Güncelleme : 24 Nisan 2019 14:05
Aydın Ünal: Metrobüsteki taciz CHP'ye mal edilemez

Dün İstanbul'da yaşanan olayda, bir sapık metrobüste bir bayana tacizde bulunmuştu. Tacize dair görüntüler ise sosyal medyada paylaşılmıştı.

Metrobüs sapığının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu öven paylaşımları ise sosyal medyada en çok paylaşılan görseller oldu. Fatih Ö. adlı şahsın profilinde ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin de yoğun olarak paylaştığı görüldü.

Bir kısım sosyal medya kullanıcıları, Ensar Vakfı olayında tüm muhafazakar camianın sapık ilan edildiğine dikkat çekerek, sapık Fatih Ö.'in CHP'yi ve İmamoğlu'nu öven paylaşımlarının ekran görüntülerini yaymaya devam ediyor.

Ak Parti eski Milletvekili Aydın Ünal sosyal medya hesabından açıklama yaparak "bir camiayı" tümden suçlamanın doğru olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Birkaç taciz ve cinsel istismar olayı sonrası muhalefet tüm AK Parti camiasını, hatta ülkedeki tüm dindar-muhafazakarları hedef almıştı. Alçakçaydı, insafsızcaydı. Bize düşen ise hakkaniyet ve adalettir. Onlar gibi yaparsak onlardan farkımız kalmaz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber