Independent: Tatlıses bakan olmak istiyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Temmuz 2007 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İngiltere'de yayımlanan The Independent gazetesinin, "Madenciler, hayat kadınları ve pop şarkıcıları Türkiye'nin seçim açmazını kırmaya çalışıyor" başlıklı yazısında Genç Parti'den milletvekili adayı olan İbrahim Tatlıses'e de geniş yer verdi.

Nicholas Birch tarafından kaleme alınan yazıda, geçmişte Tatlıses'in sevgililerinin 'mor gözlerle' televizyona çıktıklarını, şimdi ise ünü Ortadoğu'ya yayılan bu sanatçının, 'kadınlardan sorumlu devlet bakanı' olmak istediğine dikkat çekildi.

Sevgililerine yönelik uyguladığı şiddete gönderme yaparak, "Kötü bir şöhretim olduğunu biliyorum" diyen Tatlıses'in, "Ama ben iyi bir aile babasıyım. Kadınlar beni sever" yolundaki savunmasına da yer verildi.

Tatlıses'in yıllar önce, "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık?" şeklindeki sözünün de hatırlatıldığı yazıda, yüzlerce bağımsız milletvekili adayı arasında da hayat kadınları, madenciler, travestiler, aşırı milliyetçiler olduğu, bunların içinde sadece "milliyetçi Kürtlerin" koltuklara oturabileceği değerlendirmesi yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber