MSN'de tanıştılar evinde boğazladılar

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 20 Ağustos 2007 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evinde boğazı kesilerek öldürülen üniversiteli gencin, MSN'de yazıştığı iki kişi tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Polis acımasız katilleri, evde yenilen üzüm sayesinde yakaladı Tüyler ürperten olay, Konya'nın Meram ilçesindeki Batı Hadimi Mahallesi'nde yaşandı. Selçuk Üniversitesi Tarih bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Abdullah Karaca (19), akrabaları tarafından 4 gün önce yalnız yaşadığı evinde bıçakla boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Konya polisi, gencin evini didik didik incelerken, Karaca'nın yanı başında bir tabak üzüm bulunduğunu ve üzümün bir kişinin yiyebiliceğinden fazla olduğunu gördü.

MANAV EŞGAL VERDİ

Evdeki buzdolabında da üzüm bulan ekipler üzümün Karaca'yı öldüren kişilerce getirilmiş olabileceği şüphesi üzerine üzümün nereden alındığını araştırdı. Mahalledeki marketler üzerinde araştırma yapan ekipler üzümün alındığı marketi tespit etti. Market sahibi üzümü satın alan 2 gencin eşgallerini polis ekiplerine verdi. Bu arada evdeki bilgisayarı inceleyen polis, Karaca'nın ölmeden 2 gün evvel bazı kişilerle MSN'de sohbet ettiği ve Konya Tren Garı'nda buluşmak üzere anlaştığını belirledi. Ardından Karaca ile görüşme yapılan bilgisayar belirlendi.

KANLI GÖMLEKLE

Bilgisayarın bulunduğu eve yapılan baskında evde bulunan Yasin A. (18) ve Gökhan A. (18) gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda kanlı bir gömlek bulundu. Gömleğin üzerindeki kanın Karaca'ya ait olduğu anlaşılınca şüpheliler suçlarını itiraf etmek zorunda kaldı. Polis merkezinde ifadeleri alınan zanlıların, "Karaca ile MSN'de tanıştık, bizi evine davet etti. Konya Tren Garı'nda buluştuk ve yürüyerek evine gittik. Evde bir süre oturduk. Öldürdükten sonra üzerini aradık. Sadece 20 YTL parası vardı alıp kaçtık" dedikleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber