Deşifre olanları polis, olmayanları subay, astsubay yapmışlar

İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında itirafçı olan astsubayın vermiş olduğu bilgilere göre, örgütün deşifre olanları polis, deşifre olmayanları ise subay astsubay yaptığını iddia etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ekim 2019 09:13, Son Güncelleme : 01 Ekim 2019 09:28
Deşifre olanları polis, olmayanları subay, astsubay yapmışlar

FETÖ ile mücadele kapsamında kamu görevlilerine yönelik soruşturmalar devam ederken, itirafçı askerlek tarafından örgütün kadrolaşma stratejisi gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ'nün TSK yapılanması soruşturmasnıda itirafçı olan bir astsubay etkin pişmanlıktan yararlanarak örgütün yeni bir gizlilik metodunu deşifre etti.

İtirafçı astsubayın vermiş olduğu bilgilere göre, örgütün deşifre olanları polis, deşifre olmayanları ise subay astsubay yaptığını iddia etti.

İtirafçı ifadesinin devamında, 6-7 kişi örgüt evinde kalıyorduk, birgün dışarıdan gelerek evde kalan bir arkadaşımıza 'sen deşifre oldun, asker olamayacaksın, polis olacaksın' dediler ve o arkadaş polis oldu, diğerleri hepsi asker oldu. Daha sonra ben örgüt evinde kalmak istemedim sadece işimi yapmak istedim, ev sorumlusu bunun üzerine bana 'o zaman sen de deşifre olursun, asker olamazsın, polis olursun' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber