Anavatan tabelasını bile satıyor

Haber Giriş : 06 Eylül 2007 13:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seçimlere girmemesinden sonra maddi sıkıntılar çeken ve dağılma riski ile karşı karşıya kalan Anavatan partisi Ankara il teşkilatı dün tam bir çöküntü yaşadı.

Uzun süredir bina kirası ödenmeyen il başkanlığı; bina sahibi tarafından dün çıkartılırken, küçük meblağlar yüzünden kapalı olan telefonlar açılamadı, çalışan iki personelin 2 aylık maaşları ödenemediği gibi, dün il başkanlığı Meclisin Çankaya kapısı karşısında bulanan Anavatan Çankaya İlçe başkanlığına taşındı.

Geçen günlerde bu haberler üzerine açıklama yapan Anavatan Teşkilat Başkanı Mehmet Erdemir'de sıkıntıları doğrulamış ve bu sıkıntıları bir çok teşkilatların yaşadığını, Ankara il teşkilatında Muharrem Soğuksu'nun il başkanlığından istifasından sonra boşluklar ve sıkıntılar yaşandığını, maddi sıkıntılarının bulunmadığını ancak yöneticilerin hataları yüzünden maaşların ödenmediği, telefonların açılmadığını belirtmişti.

ANAVATAN TABELASI SATILIYOR

Teşkilat başkanı Mehmet Erdemir'in açıklamalarından sonra hiçbir iyi yönde gelişme gösterilmeyen Ankara il başkanlığında söylemlerin tam aksi yaşanırken ; daha önceki il başkanı Muharrem Soğuksu tarafından özenle binanın çatısına diktirilen dönerli büyük Anavatan tabelasının satlığa çıkarıldığı, hatta alınması için bir dershaneye teklif edildiği öğrenildi.

Öte yandan uzun süredir başkanı olmayan teşkilatta ise son birkaç haftadır hiçbir yöneticinin bulunmadığı ve personele sahip çıkmadığı belirtiliyor.

Cafesiyaset.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber