Osmaniye'de polise trafikte bıçaklı saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2007 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'de, bir kişi, kendisini uyaran polis memurunu vücudunun 3 yerinden bıçakla yaraladı. Zanlı, polis ekiplerince tabancayla ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Musa Şahin Bulvarı'nda Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile hızlı araç kullandığı iddia edilen 80 AR 550 plakalı kamyonetin sürücüsü Recep T. (27) arasında tartışma çıktı.

Araç sürücüsü Recep T. ile kardeşleri İlter (20), Mesut (25), İbrahim (14) ile Abidin T'nin (18) araçlarından inip saldırması üzerine polisler telsizle takviye ekip istedi.

Bu sırada, Recep T. cebinde bulunan bıçakla, olay yerine sonradan gelen polis memuru Nihat Özer'i (35) vücudunun 3 yerinden yaraladı.

Yere yığılan Nihat Özer'in darp edilmesi üzerine, polis ekipleri önce havaya ateş açtı, ardından Recep T'yi ayağından vurdu.

Polis memuru ve saldırgan Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis memurunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarına yardım için giden takviye ekipte görevli polis memuru Nihat Özer'in sırtından bıçaklandığını belirtti.

Yılmaz, olaydan sonra kaçan Recep T'nin kardeşleri İlter, Mesut, İbrahim ve Abidin T'nin de gözaltına alındığını kaydetti.

Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek de olayın ardından hastaneye gelerek yaralı polis memurunun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber