Diyarbakır Valisi numarasını açıkladı, telefonu susmadı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Eylül 2007 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, (DHA)

SİİRT'ten Diyarbakır Valiliği'ne atanan Hüseyin Avni Mutlu, röportaj yaptığı yerel gazetelere kamu kuruluşları ile ilgili derdi ve sıkıntısı olanların araması için cep telefon numarasını verince telefonu susmak bilmedi. Kendisi, korumaları ve bazen de eşi tarafından cevap verilen telefonu arayanların kendisinden randevu istediğini belirten Vali Mutlu, ?Bu telefon 24 saat açık kalacak. İsteyen, istediği zaman arayarak sorunlarını bildirecek'' dedi.

Diyarbakır Valisi Efgan Ala'nın Başbakanlık Müsteşarlığı'na atanmasından sonra yerine 13 Eylül'de Siirt'ten atanan Vali Hüseyin Avni Mutlu, kalkınma ve huzurun kentte yaşayanlarla işbirliği yapılarak sağlanabileceğini belirterek cep telefonu numarasını yayınlamaları için yerel gazetelere verdi. Kamu ile ilgili derdi ve sıkıntısı olan herkesin kendisini 24 saat boyunca verdiği numaradan arayabileceğini belirten Vali Mutlu'nun telefonu gazetede yayımlanır yayımlanmaz telefon yağmuruna tutuldu.

Vali Mutlu, kendisini arayanların arasında numarayı kontrol etmek ve ?Acaba Vali mi çıkıyor?'' diye teyit etmek isteyenlerin de olduğunu söyledi. Vali Mutlu, ?Bir vatandaş arayarak benden randevu istedi. Bende kendisine randevu verdim. Kaç kişinin aradığınden çok bu numaranın 24 saat açık olduğunu ve isteyen herkesin kentin valisine ulaşabileceğini göstermek için verdik. Biz vatandaşlarımızın istedikleri zaman bize ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bu kentin sorunlarını vatandaşlarla birlikte çözeceğiz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber