Fortis'ten borç transfer kredisi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 18:47, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Fortis, bireylerin başka bankalara olan kredi kartı ve kredi borçlarıyla kamu kurum ve kuruluşlarına olan borçlarının tamamını bir defada ödeyip kapatabilmelerini sağlayan 'Borç Transfer Kredisi'ni uygulamaya başladı.

Fortis devreye soktuğu 'Borç Transfer Kredisi' ile bireylerin başka bankalara olan kredi kartı ve kredi borçlarıyla kamu kurum ve kuruluşlarına olan borçlarının tamamını bir defada ödeyip kapatabilmelerini ve sonrasında uygun faiz ve eşit taksitle üstelik 60 aya kadar vade imkanıyla Fortis'e geri ödenebilmesini sağlıyor. Borç Transfer Kredisi'nin ödemeleri, doğrudan doğruya müşterinin başvuru talimat formunda belirtmiş olduğu diğer bankalardaki kredi kartlarına veya kredi hesaplarına yapılıyor.

Fortis Perakende Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Borç Transfer Kredisi temelinde bireylerin farklı yerlere olan borçlarını tek tek yönetmek yerine, uygun faiz, eşit taksit ve 60 ay vade avantajıyla sadece Fortis'e geri ödeme yapma avantajı elde etmesini sağlıyor. Böylelikle bankalara, kamu kurum ve kuruluşlarına borcu olanlar, ödemelerini kontrollü bir şekilde yapabiliyorlar. Bireylere büyük kolaylık ve avantaj sağlayan Borç Transfer

Kredimizin büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Müşterilerimizi esas alan yeni ürün ve hizmetlerle perakende bankacılık alanındaki büyümemizi iddialı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber