Bu belediye, emekliliği isteyen memuru bir günde emekli ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Emekliliği gelen vatandaşımızı sabah emekli ediyoruz. Kıdem tazminatını tek kalemde ödüyoruz" dedi.

Başkan Duyar yaptığı açıklamada, Yenimahalle'de 3 yılda 445 çalışanı emekli yaptıklarını ifade ederek, "Geçmiş dönemlerde belediye çalışanlarında emeklilikte büyük yığılma vardı. Emekli olan çalışanlar kıdem tazminatlarını alamıyorlardı. Biz yeni dönemde büyük bir yenilik başlattık. Emekliliği dolan herkesi anında emekli ediyoruz ve tazminatını da tek kalemde ödüyoruz" diye konuştu. Torpile göre emekli yapmadıklarını ve emekliliği gelen çalışanı bilgisayarın otomatik olarak belirlediğini kaydeden Başkan

Duyar, daha önceki zamanlarda kendisine bazı çevreler tarafından gelen torpil telefonlarının, bu sistemin devreye girmesiyle kesildiğini söyledi. Duyar, "Şu anda beni ne arayan var, ne soran var" dedi.

Duyar, bütçeyi yatırıma yöneltmek için gelirleri artırıcı tedbirler uyguladıklarını ve emekli ederken de kimseyi ayırt etmeyip, adaletli ve radikal kararlar aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber