Belediye Başkanı balkondan düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2007 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Özel Bahşiş Belde Belediye Başkanı Mustafa Özer (46), Tarsus'ta bulunan bürosunun balkonundan düşerek yaralandı.

Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Başkan Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Özer Tarsus Atatürk Caddesi Çiğdem Apartmanı birinci katında bulunan işyerinin balkonundan aşağı düşerek yaralandı.

Bir arkadaşı ile telefonla randevulaştıktan sonra balkona çıkarak yoldan geçenleri seyrettiğini söyleyen Başkan Özer, "Telefonla konuşuyor muydum kapatmış mıydım, hatırlamıyorum. Yoldan geçenlere bakarak arkadaşımın gelmesini bekliyordum. Birlikte yemek yemeye gidecektik. Birden gözüm karardı. Elimi balkon demirine attım. Boşluğa gelmiş. Sonrasını hatırlamıyorum." diyerek başından geçenleri anlattı.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten yol kenarında bulunan kaldırıma düşen Mustafa Özer, çevredeki vatandaşlar tarafından işyerinin karşısında bulunan Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mustafa Özer, düşme sonucu başından ve kolundan yaralandı. Sağ kolu kırılan Özer'in kafa tomografisi çekildi. Herhangi bir hayati tehlikeye karşı bir süre yoğun bakımda tutulan Özer, daha sonra özel odaya alındı.

Başkan Özer'in eşi Ümmü Özer, "Verilmiş sadakamız varmış. Allah kocamı bize bağışladı." dedi.

Başkan Özer ise olaydan sonra kurban kestiklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber