Emniyet müdürünün mühendis oğlu, kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy, ailesi ile birlikte yaşayan Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu 26 yaşındaki Turgut Işıksungur, önceki gün kafasına tabanca ile ateş ederek intihar etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü APK Daire Başkanlığı'nda görevli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ceyhun Işıksungur'un oğlu olan genç Mühendis'in neden intihar ettiği ise bilinmiyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü APK (Asayiş Planlama Koordinasyon) Daire Başkanlığı'na müfettiş olarak çalışan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ceyhun Işıksungur'un oğlu Turgut Işıksungur, babasına ait beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti. Erenköy Şemsettin Günaltay Caddesi Numara 189'daki Güven Apartmanı'nda meydana gelen intihar olayı, ailenin sabah Turgut Işıksungur'un odasına gitmesi üzerine ortaya çıktı. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evde yaptığı incelemede, 26 yaşındaki Turgut Işıksungur'un babasına ait beylik tabancasıyla, kafasının sağ tarafına bir el ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendislik Bölümü'nden yeni mezun olduğu öğrenilen Işıksungur'un cesedi, yapılan inceleme sonrasında, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mezun olduktan sonra 1,5 ay önce Erenköy'e taşınan babasının evinde 60 ve 100 YTL karşılığında dersler verdiği öğrenilen Turgut Işıksungur'un neden ölümü seçtiği ise öğrenilemedi. Aile yakınları polisteki ifadelerinde, Avrupa çapında düzenlenen ECIS Matematik yarışmasında derece alan, matematik ağırlıklı İngilizce ve bilgisayar programları ile ilgili dersler vererek kendi masraflarını karşılamaya çalışan oğullarının bir sorununu bulunmadığını belirttikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ederken polis, Turgut Işıksungur'un iş bulamama veya bir gönül ilişkisi sonrası bunalıma girip girmediğini araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber