Şehit Er Fehim Yavaş, gözyaşları içinde toprağa verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2007 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nöbet sırasında kaza kurşunu sonucu şehit olan Jandarma Er Fehim Yavaş'ın (20) cenazesi, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde toprağa verildi. Şehidin annesi ve kız kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Yüksekova sınır birliğinde vatani görevini yaparken nöbet değişimi sırasında kaza kurşunu sonucu şehit olan Jandarma Er Fehim Yavaş için memleketi Osmaneli'de tören düzenlendi. Evin tek oğlu olan ve babası 6 yıl önce ölen şehit erin annesi Kadriye (45) ve kız kardeşi Büşra Yavaş (13) cenazenin evden alınışı sırasında tabuta sarılarak ağladı.

Fatih Camii'nde düzenlenen törene Bilecik Valisi Musa Çolak, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, şehit erin annesi, kız kardeşi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları dinmeyen acılı anne Kadriye Yavaş, törende bayan astsubaya sarılarak ağladı. Oğlunun şehit olmadan 2 saat önce kendisi ve kız kardeşi Büşra Yavaş ile telefonla görüştüğünü söyleyen anne Kadriye Yavaş, "Oğlumun öldüğüne inanmıyorum. En son beni aradığında anne bana kontör gönder dedi. O benim kınalı kuzumdu. Vatan sağolsun." dedi.

Şehit Jandarma Er Fehim Yavaş'ın cenazesinin ilçe mezarlığına götürülüşü sırasında vatandaşlar terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı. Vatandaşlar 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Kahrolsun PKK' sloganları atarak mezarlığa kadar yürüdü. Jandarma Er Fehim Yavaş, Osmaneli Şehitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber