Soğuk algınlığına yeni silah

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2007 13:46, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

Eczacıbaşı İlaç Pazarlama'nın, soğuk algınlığında devrim yaratan ürünü Vicks First Defence, bayram tatili öncesinde ve tatil sırasında hasta olup yatağa düşmek istemeyenlerin en büyük silahı olacak.

Soğuk algınlığının gelişimini durdurduğu klinik olarak kanıtlanan Vicks First Defence; hem hastalığın gelişimini önlüyor, hem de belirtileri ortadan kaldırıyor. Reçetesiz bir ürün olan Vicks First Defence, Türkiye'nin 57 ilindeki eczanelerde satışa sunuldu. Soğuk algınlığına karşı etkili bir önlem olan Vicks First Defence, bayram için tatil planları yapanların seyahate çıkarken mutlaka yanlarında bulundurması gereken bir ürün.

Türkiye'ye Eczacıbaşı İlaç Pazarlama tarafından getirilen Vicks First Defence, hastalığın ilk belirtileriyle (boğaz ağrısı, boğazda dolgunluk hissi, hafif burun akıntısı, hapşırma veya genel kırıklık hali) beraber kullanılıyor. Procter & Gamble laboratuarlarında yapılan klinik araştırmalara göre; Vicks First Defence, vücudun soğuk algınlığı virüsüyle savaş gücünü iki kat artırıyor. Hastalığın belirtilerini yüzde 40 azaltırken, hastalık süresini de 2.8 gün kısaltıyor. Böylece gereksiz ilaç kullanımının hem sağlığa, hem de bütçeye getireceği yükten de kurtarıyor.

Vicks First Defence nazal sprey, kullanıldığında içeriğindeki mikro - jel virüslerin vücutta ilk yerleştiği yer olan burun boşluğuna geçerek, ilk aşamada soğuk algınlığına neden olan virüsleri kaplıyor, pH'ı düşürerek etkisiz hale getiriyor ve vücudun defans mekanizmasını harekete geçirerek vücuttan atılmasını sağlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber