SBK cezaevinden soruları cevapladı: 2. Zarrap olmayacağım

Kara para akladığı için Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz, tutulduğu cezaevinden soruları yanıtladı. Korkmaz "İkinci Reza Zarrap olmayacağım. Bu çok aşağılıkça bir ithamdır. Asla kabul etmiyorum. Ben bayrağına, vatanına bağlı bir Türk vatandaşıyım. Böyle şey sözkonusu olması mide bulandırıcıdır." dedi.

Kaynak : Sözcü
Haber Giriş : 24 Haziran 2021 07:25, Son Güncelleme : 24 Haziran 2021 07:28
SBK cezaevinden soruları cevapladı: 2. Zarrap olmayacağım

Kara para aklamakla suçlanan ve hem ABD hem de Türkiye tarafından iadesi istenen Sezgin Baran Korkmaz tutulduğu cezaevinden Sözcü Gazetesinden İsmail Saymaz'ın sorularını cevapladı.

Korkmaz, "Türkiye'de rüşvet verdiğiniz emniyet müdürü, bürokrat ve gazetecilerin ismini açıkladığınız iddiası doğru mu?" şeklindeki soruya "Ben namus ve şeref nedir bilirim. Tek bir para verdiğim bürokrat veya gazeteci yoktur. Zaten ifadem alınmadığı için yazılanların tümü yalandır." şeklinde yanıt verdi.

Korkmaz, ikinci Reza Zarrap olacağı şeklindeki iddialar için ise "Bu çok aşağılıkça bir ithamdır. Asla kabul etmiyorum. Ben bayrağına, vatanına bağlı bir Türk vatandaşıyım. Böyle şey sözkonusu olması mide bulandırıcıdır." dedi.

Hangi ülkede yargılanmak istediğine dair soruya ilişkin olarak ise "Tabi ki ben ülkeme gelmek istiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber