Memur çift soba kurbanı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Ocak 2008 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KASTAMONU Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde memur olarak çalışan Burhan-Derya Akzaim çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü.

Kastamonu'nun İsmail Bey Mahallesi, Akyazim Apartmanı'nda oturan 37 yaşındaki Burhan ve eşi 35 yaşındaki Derya Akzaim, gece yatak odalarındaki kömür sobasını yakarak uyudu. Akzaim çifti, sabah çocukları 6 yaşındaki Büşra ve 11 yaşındaki Berkay tarafından odalarında ölü olarak bulundu. Çocukların, üst katta oturan babaanne ve dedelerine haber vermeleri üzerine çiftin cesetleri hastaneye kaldırıldı. Genç çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldükleri belirlendi.

Burhan- Derya Akzaim çifti için görev yaptıkları Şerife Bacı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde düzenlenen törende, yakınları ve mesai arkadaşları sinir krizleri geçirdi. İl Sağlık Müdürü Özkan Boyraz ve hastane Başhekimi Dr. Seyfi Sarıoğlu'nun da katıldığı tören sonrası talihsiz çiftin cenazeleri, İsmailbey Camii'nde İkindi vakti namazın ardından Okmeydanı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Anne ve babalarını kaybetmenin şokunu yaşayan çocukların ise, soğuktan üşüttükleri için aynı hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber