Tapu'dan Gözaltı Olaylarına İlişkin Açıklama

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, gazetelerde yer alan rüşvet operasyonuna ilişkin olarak memurlar.net'e bir açıklama gönderdi. Adlı, gönderdiği açıklamada, çalışanların gözaltına alınmasına sebep olan işlemlerin Genel Müdürlük müfettişlerince daha önce incelendiğini, disiplin ve idari yönden gereğinin yapıldığını kaydederek, konunun adli yönden de gereğinin yapılması için yetkili mercilere iletildiğini bildirdi. İşte Tapu ve Kadastro Genel Müdürü'nün açıklaması...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Ocak 2008 15:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BASIN BİLDİRİSİ

Keçiören Tapu Sicil Müdürlüğü çalışanlarının Ankara Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alındığı ve sorgulamaların devam ettiği basında yer almıştır.

Çalışanlarımızın gözaltına alınmasına sebep olan işlemler Genel Müdürlüğümüz Müfettişlerince daha önce incelenmiş, disiplin ve idari yönden Genel Müdürlüğümüzce gereği yapılmış olup, adli yönden de gereği yapılmak üzere yetkili mercilere bildirilmiştir.

Adı geçen Müdürlüğümüzde vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olmamak için gerekli önlemler alınmış ve eleman takviyesi yapılarak hizmetlerin aksamadan devam etmesi sağlanmıştır.

Söz konusu gözalt9na alınmalar ve sorgulamalar Genel Müdürlüğümüz, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün koordineli çalışmaları neticesinde yapılmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Mehmet Zeki Adlı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber