İstanbul'da elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2008 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar, Beyoğlu ve Sefaköy işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle, 27-28 Ocak'ta bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 27 Ocak'ta 08.00-16.00 saatleri arasında; Esenyurt Mimsan Mobilyacılar Sitesi, Evren Mahallesi, Örma, Canteks, Promat ve civarı.

Beyoğlu İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 27 Ocak'ta 06.00-13.00 saatleri arasında; Okmeydanı M.Ş. Paşa Mahallesi, Mithatpaşa, Spor, Gaziler, Güngör, Koç, Barçın, Seyhan ve Çınar sokaklar ile Piyalepaşa Caddesi, Kuzey, Yürüyen, Yıldırım Beyazıt, Şengül, Çimen, Gürbüz, Eren, Eflatun, Mektep, Çakmak, Ceylan, Şirin, Özler, Aydın, Örnek ve Şimşek sokaklar, Piyalepaşa Mahallesi, Fatma Girik Parkı, Okmeydanı Kadınlar Çeşmesi, Sosyal Meskenler Stat Sokak, Bloklar Yolu Kurudere Sokak, Baruthane Sırtı ve Efem sokaklar, Piyalepaşa Caddesi Cebiyet Sokak, Ulaş Sokak, Yenişehir Irmak Caddesi, Dolapdere Burla Biraderler Fabrikası ve civarı.

Sefaköy İşletme Müdürlüğü bölgesinde, 27 ve 28 Ocak'ta 00.00-08.00 saatleri arasında; İkitelli Organize Sanayi Bölgesi içinde; Aymakop, Tümsan, İsteks, Çevre, Dersankoop, Saraçlar, Çorapçılar, Tormak, Aydın Plastik, Kağıthane Sünnetçiler, İsdök, Dolapdere, Esenler Oto, Sefaköy Koop, Eskop, Fatih S.S, Atatürk Oto Sanayi, Biksan, Demirciler, Haseyat 1, 2 ve 3. kısım, Tansaş, Pirdoküm, Aykosan, İpkas, Trikotajcılar, Giyim Sanatkarları, Metal-İş, Güngören-Bağcılar S.S, Galvanoteknik, Masko, Kardemir, Esot S.S. ve civarları.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber