İnfaz ve koruma memuru alınacak.

Haber Giriş : 30 Eylül 2004 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Bakanlığı, kendi istekleri ile sözleşmeleri fesh edilen uzman erbaşlar arasından 130 infaz ve koruma memuru alacak.

Atamalar, Uzman Erbaş Kanununa Tabi Olarak İstihdam Edilen Uzman Erbaşların Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Atanmalarına İlişkin Tebliğ'de belirlenen esaslar çerçevesinde yapılacak.

Sözleşme süresinin dolması nedeni ile terhis edilenler, herhangi bir nedenle sözleşmesi bağlı olduğu komutanlıkça fesh edilenler ve başvuru tarihinde halen uzman erbaş olanların başvuruları kabul edilmeyecek.

Adaylar, ilgili adalet komisyonu başkanlıklarına veya buralara gönderilmek üzere mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracak. Başvurular 25 Ekim Pazartesi günü başlayıp, 28 Ekim Perşembe günü mesai bitiminde sona erecek.

Adayların, en az lise veya dengi okul mezunu olmaları, başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını bitirmemiş olmaları gerekiyor.

İlgili adalet komisyonuna ilan edilen kadro sayısı kadar veya daha az başvuru olması halinde sözlü sınav ve mülakat yapılmayacak. İlan edilen kadro sayısından daha fazla başvuru olması halinde, adaylar sözlü sınav ve mülakata tabii tutulacak.

AA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber