KPSS'den sonra dinlendiği ağacın altında başına yorgun mermi isabet etti

Diyarbakır'da KPSS'nin ilk oturumdan çıktıktan sonra okulun karşısındaki parkta dinlenirken başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanan Rabia Alioğlu, ikinci oturuma giremedi. Alioğlu "Çok hüzünlüyüm. Cümle bile kuramıyorum. Benim bu hale gelmeme kim sebep olduysa, bulunmasını istiyorum." ifadelerini kullandı, yetkililerden çözüm istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Temmuz 2024 11:55, Son Güncelleme : 15 Temmuz 2024 17:42

KPSS'den sonra dinlendiği ağacın altında başına yorgun mermi isabet etti.

Olay, öğle saatlerinde Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Turgut Özel Bulvarı'ndaki Koşuyolu Parkı'nda meydana geldi. Diyarbakır Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sınava giren Rabia A., dinlenmek için okulun karşısındaki parkta bir ağacın altına oturdu.

Rabia A., o sırada başına isabet eden yorgun mermi ile yaralandı. Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Rabia A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu arada, Rabia A.'nın Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu, saat 14.30'daki ikinci oturuma bu olay nedeniyle giremeyeceği öğrenildi.

Polis, mermiyi ateşleyen kişinin yakalanması için 3 farklı açıdan Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber