6 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunan asker linçten zor kurtuldu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 29 Mayıs 2008 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİT (Kocaeli),

İZMİT'teki Yahya Kaptan Mahallesi'nde Otobüs Terminali yanındaki Armadakent Sitesi'nde 6 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen ve asker olduğu anlaşılan bir kişi, mahalle sakinleri tarafından dövülerek linç edilmek istendi.

Donanma Komutanlığı'nın Gölcük Deniz Üssü'nde vatani görevini yapan olduğu belirlenen dağıtım izni için Mersin'e gitmek amacıyla otobüs terminaline geldiği belirlenen E.Y., iddiaya göre saat 20.00 sıralarında otobüsü beklemeye başladı. Otobüsün saat 21.00'de geleceğinin bildirilmesi üzerine çevreye dolaşmaya çıkan ve hemen yakındaki Armandakent Sitesi'ne gelen E.Y., iddiaya göre burada karşılaştığı 6 yaşındaki E.D.'ye tacizde bulundu. Bu durumu gören mahalle sakinleri, kaçmaya çalışan E.Y.'yi bir süre kovaladıktan sonra yakalayıp dövmeye başladı.

Mahalle sakinlerinin tekme- tokat dövernek linç etmek istediği E.Y. kıza cinsel tacizde bulunmadığını, yanlış anlaşılma olduğunu belirtmesine rağmen öfkeli kalabalığı durduramadı. Bağırışlar üzerine gelen polislerin öfkeli kalabalığın elinden kurtardığı E.Y. hastaneye kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber