Antalya'da yeni doğmuş bebeği klozete bırakıp kaçtılar!

Antalya havalimanında yeni doğan bir bebeği klozete bırakarak kaçan Rusya uyruklu 2 kadın yakalandı. Yeni doğan bebek ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2024 23:20, Son Güncelleme : 13 Ekim 2024 23:21
Antalya'da yeni doğmuş bebeği klozete bırakıp kaçtılar!

Antalya'da Rusya uyruklu iki kadın, yeni doğmuş bir bebeği havalimanı içerisinde bulunan engelli tuvaletindeki klozete bırakarak kaçtı.

Antalya'da havalimanındaki engelli tuvaletinde temizlik görevlisi tarafından klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Polis, bebeği bırakıp hızlı bir şekilde ülkeden çıkış işlemlerini yaptırdığı tespit edilen Rusya uyruklu 2 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı'nda temizlik görevlisi tarafından engelli tuvaletinde klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Yapılan araştırmada bebeğin bulunmadan 12 dakika önce Rusya vatandaşı E.B. tarafından terk edildiği ve E.B.'nin Rusya vatandaşı E.B. isimli başka bir kişiyle hızlı bir şekilde pasaport kontuarlarına giderek ülkeden çıkış işlemlerini yaptırdığı tespit edildi. 2 kişi, Moskova'ya gitmek üzere oldukları esnada Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yeni doğan bebek ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber