Turkcell serbest olarak tarifelerini belirlemeyi sürdürecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2008 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turkcell serbest olarak tarifelerini belirlemeyi sürdürecek

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Danıştay kararının ardından tarifeleri belirleme yönteminde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceklerini bildirdi ve ?Turkcell serbest olarak fiyatlarını belirlemeye devam edecek? dedi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, THY ve Turkcell arasında yapılan anlaşmaya ilişkin düz enlenen tanıtım toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ciliv, ?Danıştay kararı ardından tarifelerde bir değişiklik yapılacak mı?? sorusu üzerine, her hangi bir değişiklik yapılmayacağını belirterek, ?Danıştay kararından sonra Turkcell serbest olarak fiyatlarını belirlemeye devam edecek? dedi.

Süreyya Ciliv, yurt dışı projelerine ilişkin çalışmaların devam ettiğini, Bulgaristan'a teklif verme konusunda da yeni bir gelişme bulunmadığını, Turkcell'den bir grubun hangi ülkelerde genişleyebileceklerine yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Bu yıl ciro olarak YTL üzerinden yüzde 10 veya üstünde bir büyüme öngördüklerini vurgulayan Ciliv, abone sayısının kendisinden daha çok trafik yaratan aboneleri tutmanın ve memnun etmenin önemli olduğunu, yeni aboneler kazanmaya devam edeceklerini söyledi.

Süreyya Ciliv, numara taşınabilirliğine ilişkin çalışmaların ciddi bir şekilde sürdüğünü kaydetti.


Turkcell'den önemli açıklamalar

Turkcell ve THY arasında gerçekleşen kampanyanın tanıtımında, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, çok önemli açıklamalarda bulundu.

Turkcell ve Türk Hava Yolları, güçlerini birleştirerek tüketicilerin faydalanabileceği ilgi çekici bir kampanyaya imza attılar. İşTcell aboneleri ve Miles&Smiles üyelerinin yararlanabileceği bu kampanya dahilinde, ödediğiniz faturalar vesatın aldığınız kontörler, ücretsiz uçuş yapabilmeniz için mil puanlarınıza dönüşüyor. Aynı şekilde, uçuşlardan kazandığınız mil puanlar da dilerseniz ücretsiz kontör veya dakika olarak cep telefonunuza yansıyor.

Süreyya Ciliv ile Çok Özel

Toplantı sonrasında ShiftDelete.Net'in sorularını yanıtlayan Süreyya Ciliv, çok özel açıklamalarda bulundu. Cep telefonu üzerinden yüksek bant genişliğinde internet, 3G sınavından geçen Türkiye, iPhone'un ülkemizdeki geleceği, Turkcell müşterileri arasında kaç iPhone kullanıcısının olduğu gibi teknoloji meraklılarını ilgilendiren konular hakkında samimi açıklamaları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber