DEAŞ'ın Uyuyan Hücresi Adana'da Çözüldü

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün DEAŞ'a yönelik düzenlediği operasyonda 5 terörist yakalandı. Şüpheliler, örgütün uyuyan hücresinden oldukları tespit edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2025 09:53, Son Güncelleme : 28 Şubat 2025 09:54
DEAŞ'ın Uyuyan Hücresi Adana'da Çözüldü

Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik yapılan operasyonda örgütün uyuyan hücresinden olduğu belirlenen 5 terörist yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon için harekete geçti. Yabancı uyruklu M.S. (33), M.H. (39), A.R. (34), S.H.A.N. (46) ve A.H.'nin (17) terör örgütü DEAŞ'ın uyuyan hücresinden olduğu ve daha önce Suriye'de terör örgütü adına savaştığı belirlendi.

Şafak Vakti Operasyonu

Terörle Mücadele polisleri bu tespitlerin ardından şafak vakti yaptığı operasyonda 5 şüpheliyi de yakaladı. Yakalanan şüphelilerin 2017-2020 yılları arasında Irak'ta ve Suriye'de DEAŞ adına savaştığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber