Anamur Sağlık Grup Başkanı tutuklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 02 Temmuz 2008 16:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'in Anamur İlçesi Sağlık Grup Başkanı Dr. Erdal Kınacı, bazı dergi ve gazetelerde yayınlanan yardıma muhtaç ve engelli vatandaşların yarı çıplak fotoğrafları ile ilgili suç duyurusu üzerine tutuklandı.

İddiaya göre Dr. Kınacı, çektiği özürlü vatandaşların fotoğraflarının yanına, foto montajla kadın resmi yerleştirip, ?yol üstü kerhaneleri' adı altında web sitelerinde yayınladı. Bu durum, bazı dergi ve gazetelerde de haber konusu oldu. Dr. Kınacı'nın bazı mağdurların evlerine giderek, vaatlerde bulunduğu, bazı mağdurlara para verdiği ya da ve motor aldığı daha sonra bazı belgeler imzalattığı da iddia edildi. Fotoğrafları yayınlanan 9 kişinin avukat aracılığı ile yaptıkları şikayetin ardından Anamur Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedilen Dr.Erdal Kınacı, Nöbetçi Mahkeme'de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkındaki bu iddiaları yalanlayan Dr.Erdal Kınacı, yayınlanan fotoğrafların kendisi ile uzaktan yakından ilgisinin olmadığını sitesine bir korsan tarafından girilip fotoğraf yerleştirildiğini ileri süren Kınacı, suçsuz olduğunu savundu. Yardım amaçlı çalışmalarının olduğunu öne süren Dr. Kınacı, bu amaçla çektiği fotoğrafları hiçbir yerde kendine yönelik maddi çıkar ve itibar amaçlı kullanmadığını söylemekle yetindi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber