Akademisyeni kırık ayağı öldürdü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2008 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKADEMİSYENİ, KIRIK AYAĞI ÖLDÜRDÜ

- MUĞLA ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MURAT ATMACA, KAN PIHTISININ AKCİĞERİ TIKAMASI SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ.

(FOTOĞRAFLI)

BEKİR TOSUN

MUĞLA (İHA) - Yaklaşık 1,5 ay önce ayağı kırılan ve ameliyat olan Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Atmaca, (41) kırık ayağı nedeniyle meydana gelen kan pıhtısının akciğerini tıkaması sonucu yaşamını yitirdi.

Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Murat Atmaca, bir ay önce odasının duvarına nazar boncuğu asmak isterken sandalyeden düştü ve bacağını kırdı. Muğla Özel Yücelen Hastanesi'nde tedavi olan Atmaca, dün gece 00.15 sıralarında fenalaştı. Murat Atmaca, Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılırken yolda kalbi durdu. Yapılan müdahalelere rağmen Murat Atmaca kurtarılamadı.

Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Murat Atmaca'nın ölümü nedeniyle Fen Edebiyat Fakültesi önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Şener Oktik, Yrd. Doç. Murat Atmaca'nın gülümsemesini unutamayacağını belirterek, ?Murat, üniversitemizin çok şey beklediği bir akademisyendi. Uluslararası alanda birçok çalışma hazırladı. 3 yıl önce genç üniversitemizi dünya çapındaki üniversitelerin arasına sokabilmek için onu üniversitemize kazandırdık. Ancak o bugün aramızdan ayrıldı. Allah onu bizden daha çok seviyormuş ki, genç yaşta aramızdan aldı. Ailesi ve çocukları onun acısını yüreklerinde hissediyorlar. Muğla Üniversitesi olarak bizde onu kaybetmenin acısını içimizde hissettik. Allah, Murat'ın ailesine uzun ömürler versin, ruhu şad olsun? dedi.

ÖĞRENCİLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Muğla Üniversitesi'ndeki törende genç akademisyenin eşi Sibel, çocukları Duygu ile Burak Can ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Öğrencileri genç akademisyenin tabutunun başında gözyaşı döktüler. Fen Edebiyat Fakültesi önüne getirilen Murat Atmaca'nın tabutu, Rektör Şener Oktik ve Rektör Yardımcısı Atilla Yücel tarafından omuzlarda taşındı. Murat Atmaca, Muğla Merkez Kurşunlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir yeni mezarlığına defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber