Tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplayan ilk özel hastane, Medicana İnternational açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Ekim 2008 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Medicana İnternational Hastanesi, Ankara'da tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplayan ilk özel hastane olma özelliğini taşıyor.

-Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurt:"Medicana International Ankara Hastanesi sadece Ankara ve çevre illerin değil, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya'nın da çekim merkezi olacak."

ANKARA- Ankara'da tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplayan ilk özel hastane olan Medicana İnternational Hastanesi, hizmete açıldı.

225 yatak kapasitesi, 100'ü tam gün çalışmak üzere 300 doktoru, 200 hemşiresi, 100 destek sağlık personeli, 200 idari personeli ile 20 katlı modern binasında 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Medicana International Ankara Hastanesi'nin ilk beş katında ayakta sağlık hizmeti sunulacak.

Ankara Söğütözü'nde bulunan Medicana İnternational Hastanesi'nin açılışı, Medicana İnternational Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Genel Müdür Oğuz Engiz ve Medicana Direktörü Prof. Dr. Cem Sungur tarafından yapıldı.

-DR. BOZKURT'UN SÖZLERİ-

Hastane'nin açılışında konuşan Medicana İnternational Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurt, Medicana International Ankara Hastanesi'nin Başkent'in tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında topladığını belirterek, şöyle konuştu:

?Özellikle son beş yılda hızlı bir gelişme gösteren sağlık sektörü bugün artık dünyada önde gelen hastanelerle boy ölçüşecek sağlık yatırımları yapmaya başladı. Medicana Hastaneler Grubu olarak 2008 yılında, gerek Medicana International İstanbul Hastanesi, gerekse de Medicana International Ankara Hastanesi ile dünyanın sayılı sağlık yatırımları arasında gösterilen iki hastaneye imzamızı attık. Medicana International Ankara Hastanesi sadece Ankara ve çevre illerin değil, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasya'nın da çekim merkezi olacak. Medicana International Ankara Hastanesi, bir dünya markası olma amacıyla yola çıktı ve bu amacına ulaşacak?

-VIP'YE VE ÇOCUKLARA ÖZEL KAT

Genel Müdür Engiz, açılışta yaptığı konuşmada Medicana International Ankara Hastanesi'nin bir katının VIP hastalara, bir katının ise sadece çocuk hastalara hizmet verecek şekilde yapıldığını kaydetti. VIP odalar hakkında bilgi veren Engiz, şunları ifade etti:

?Başkent'te diploması camiasının yanı sıra milletvekili ve bürokratların da büyük ilgisini çekeceğine inandığımız hastanemizdeki bu özel odalarda iç içe üç oda var. Birincisinde hastanın konforu, ikincisinde hasta ziyaretçilerinin konforu ve üçüncüsünde hasta için toplantı odası hazırladık. Böylece hastalarımız nekahat dönemlerinde toplantı odalarında çalışma imkanı bulabilecekler.?

-"İLERİ KANSER TEDAVİSİNDE TEK ADRES?-

Medicana Direktörü Prof. Dr. Sungur konuşmasında, kesintisiz, ulaşılabilir, bütünsel bir sağlık hizmeti amaçladıklarını belirterek, ?Kapsamlı bir hastanecilik hizmeti vereceğiz? diye konuştu.

Sungur, Medicana International'ın ileri kanser tedavisinde de Başkentlilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceklerini vurgulayarak, ?Ankaralılar ilk kez bir özel hastanede birkaç dakika içinde kanser taramasından geçecekler? dedi.

Sungur, konuşmasının ardından hastane binasını basına tanıttı.

Hastane, gelecek haftadan itibaren hasta kabullerine başlayacak. (ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber