Emekli öğretmeni otobüste çarptılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Aralık 2008 18:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da bayram ziyaretinden dönen emekli öğretmen 68 yaşındaki Aysel Yılmaz'ın Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsünde cep telefonu ile içinde 50 YTL olan cüzdanı çalındı.

Emekli sınıf öğretmeni Aysel Yılmaz, oğlu Oğuzhan Yılmaz ile birlikte annesini ziyarete gitti. Akşam oturdukları evlerine dönüşte bayram boyunca ücretsiz olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüne bindi. Yaklaşık 150 kişinin tıka basa doldurduğu otobüs Hastaneler Kavşağı'na geldiğinde Yılmaz, çantasının açık olduğunu fark edip içine baktığında cep telefonu ile cüzdanının olmadığını görünce, ?Şoför bey durun beni soydular? diye bağırmaya başladı. Şoför, otobüsü durdurup, kapılarını kapattıktan sonra polisi aradı. Yılmaz, aşağıya inip olay yerine gelen polise bilgi verdi. Bazı polis memurları da otobüse binip şüpheli kişiler üzerinde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda hırsıza rastlanmadı.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Yılmaz, ?Otobüs çok kalabalıktı. Herkes üst üsteydi, kıpırdayamıyordum. Bir ara gözüm çantama ilişti. Açık olduğunu görünce içine baktım. Cep telefonum ile cüzdanım yoktu. Bayram günü bu yapılır mı? Ben emekli maaşıyla geçinin bir kadınım kartlarımı her şeyimi almış. Aylarca kimlik, banka ve öğretmenlik kartımı çıkartmak için uğraşacağım. Toplum iyice kötüye gidiyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber